施工事例

松と石の共鳴 高低差のある敷地の外構植栽ランドスケープデザイン Shiga 02.2020

2019.10.04 / Landscape Design

松と石の共鳴 高低差のある敷地の外構植栽ランドスケープデザイン

高低差のある土地に武骨な石で土留めをし、メインツリーには山採りの松の木を。
建物のブラックなイメージに合わせ、石の色も選定しました。

松の木は玄関に向かう来客を迎えてくれているようです。

Design : 殿村 明彦 (COLOR LABEL DESIGN OFFICE) × 外山 達也 (花好mokume)

Photograph : 川島 英雄


Resonance between pine and stone Landscape design on the outside of a site with a height difference

A rock with rocks is used for retaining the land with a height difference, and a pine tree from the mountain is used for the main tree.
The color of the stone was selected to match the black image of the building.

The pine tree seems to be welcoming visitors to the entrance.

Design: Akihiko Tonomura (COLOR LABEL DESIGN OFFICE) × Tatsuya Sotoyama (Hanayoshi mokume)

Photograph: Hideo Kawashima

お問い合わせ

のついた項目は必須です。

お名前(漢字)
あなたのE-mail
お問い合わせ内容
  

最近の記事